Korištenje kartica na internetu

Pri kupnji na internetu Hrvatske banke kao Zaba, Erste i PBZ traže zbog vaše sigurnosti da potvrdite svoj identitet banci za kupnju na internetu  s tokenom, m-tokenom na mobitelu ili slanje kod na sms. Obratite se svojoj banci kako bi vam oni pomogla oko verifikacije.

https://www.zaba.hr/home/podrska/koristenje-kartica-na-internetu

https://www.erstebank.hr/hr/gradjanstvo/racuni-i-kartice/kartice/servisi-elektronickog-placanja

https://www.pbzcard.hr/hr/sigurnost/sigurnost-kupnje/3-d-secure-program/

Načini plaćanja

Prodavatelj nudi sljedeće načine plaćanja prilikom online kupnje:

  • Pouzećem (prilikom preuzimanja naručene robe). Maksimalna vrijednost narudžbe kod plaćanja pouzećem je 10.000 kn. Ne vrijedi za robu koja ide po posebnoj narudžbi.
  • Po ponudi (uplatom na žiro račun poduzeća putem banke ili e-bankinga)
  • PayPal-om (kreditnim karticama putem sigurne veze, bez obzira ima li Kupac PayPal račun ili ne)
  • Kartičnim plaćanjem (CorvusPay):

2. Plaćanje karticama:

  • American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno
  • American Express kreditnom karticom do 24 rate
  • Diners kreditnom karticom do 24 rate
  • MasterCard i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 24 rate
  • Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 24 rate

2. Sigurnost plaćanje :

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najvišeg sigurnosnog standarda industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

 

Dostava

Hrvatska Pošta ili GLS obavlja dostavu na području Republike Hrvatske i ovisno o vašoj lokaciji, cijene su obično oko 200 kuna za dostavu plus 3,75% naknada na vrijednost proizvoda za plaćanje pouzećem. Rok isporuke je jedan dan nakon narudžbe i dostava je na vaša vrata.

Plastenik 4 x 8m – Dostava 200 kn + 112 kn naknada za pouzeće, ukupno ca 300 kn

Staklenik 4 x 8m – Dostava 200 kn u Zagrebu i okolici do 50km, ostali kupci po dogovoru

Vrtne kučice – Dostava 200 kn u Zagrebu i okolici do 50km, ostali kupci po dogovoru

Montaža i dostava:

Plastenik 4 x 8m – montaža i dostava 800 kn

Staklenik 3 x 8m – montaža i dostava 1600 kn

Vrtne kučice  – montaža i dostava 800 kn

¤ Cijene su za Zagreb i okolica do 50km, ostali kupci po dogovoru

Montaža ispane 500 kuna jer neplaćate dostavu i naknadu za pouzeće pošti