Kako mogu naručiti?

Možete naručiti putem telefona na 098-514450, putem e-maila info@plastenici.eu  ili na stranici.  Možete platiti na rate, virmanski, gotovina ili pouzećem kad stigne plastenik

Je li teško montirati plastenik ili vrtnu kućicu ?

Ne, sami montirate uz jednostavne upute na hrvatskom jeziku koji slijede svaki proizvod. Također možete pogledati  video s uputama

Nudite montažu plastenika ili vrtne kućice?

Cijena je 700 kn za montažu i dostavu za sve modele plastenika, staklenika i vrtni kučica u Zagrebu i okolici do 50 km. Za ostatak Hrvatske sami montirajte uz jednostavne upute ili koristiti lokalnog majstora ili prijatelja.

Koji je materijal folije?

Kvalitetna folija izrađena od polietilena s 140g/m² debljine. Aditivi u foliju sprečavaju degradaciju folije od sunca . Dvoje vrata i puno prozora s mrežom protiv komaraca na obe strane , folija otporna na vodu i UV zračenje , svijetlo zelena boje za ljepši vrt.

Koji je materijal okvira?

Okvir izrađen od čvrstog i debelog čelika za stabilnost dug vijek trajanja plastenika.

Da li se kutije uklapaju u normalno auto?

Plastenici su pakirane u dvije kutije, folija dolazi pakirana i manjoj kutiju od 1 metra dužine a cijevi su pakirane u većoj kutiju dužine od 1,50-1,80 m, težina obe kutije skupa je od prilike 25-40 kg. Ako sklopite sjedala u normalnom autu, možete smjestiti dugu kutiju između sjedala.

Kako se isporučuju plastenici  ili vrtna kućicu?

Proizvodi se obično isporučuju u kutijama preko dostavne tvrtke. 2- 3 kutije i težina oko 60-80kg ukupno.

Kako mogu platiti?

Plaćanje gotovinom,pouzećem, karticom jednokratno ili na rate

Je li sve uključeno ?

Da, samo trebate montirati proizvod uz jednostavne upute ili naručiti i platiti za montažu i dostavu

Kako se može koristiti plastenik?

Plastenik je dizajniran za uporabu kao plastični staklenik i trebao bi se koristiti za njegovanje biljaka baš kao u stakleniku. Međutim, tijekom godina njihova je uporaba pokrivala višestruke zahtjeve kupaca i ako se možete sjetiti bilo čega što zahtijeva zaštitu od elemenata, onda je plastenik ekonomična alternativa. Morate učvrstiti svoj plastenik kad ga postavite. Svi naši plastenici imaju višak folije duž donjeg ruba, uz tlo . Taj se višak naziva vjetrobran, a vi ga trebate  zakopati u zemlju ili na njega postaviti teške predmete, kako biste ga otežali iz sigurnosnih razloga. Tijekom vjetrovitog vremena, savjetujemo vam da svoj plastenik zaštitite, odnosno da ga u slučaju jakog vjetra uklonite. Općenito, savjetujemo vam da plastenik postavite u zavjetrinu zgrada, drveća i ostalog, što će plastenik zaštititi od prejakog i izravnog vjetra.

Kolika je očekivana životna dob plastenika?

Cijevi koji su svi izrađene od čvrstog čelika mogu trajati do 20 godina i više. Folija će se morati  zamijeniti za 3-4 godine, najgori neprijatelj folije je sunce i ne kiša i vjetar.Vaš plastenik je namijenjen kao sezonski oblik pokrivanja, a ne kao trajna građevina. Vaša je odgovornost da plastenika odgovarajući način učvrstite, te spriječite oštečivanje materijala i ljudi.Naši plastenici su namijenjeni kao sezonske strukture, koje se mogu koristiti samo od ranog proljeća do kasnog ljeta/rane jeseni, ovisno o vremenskim prilikama. Razlog za ovo ograničenje je činjenica da je plastenik jedna lagana struktura . Naši plastenici nisu načinjeni da podnesu jak vjetar, jaku kišu ili snijeg. Molimo vas da pročitajte sigurnosne savjete.

Jeli mogu grijati plastenik zimi?

Da. Plastenik možete grijati kao što biste grijali staklenik. Toplina ne smije biti usmjerena na plastičnu cijev. Prikladne su plinske, električne, čvrste gorivo, samostojeće ili suspendirane jedinice za grijanje će smanjiti troškove grijanja.

Koliko traje isporuka?

Vaš će proizvod biti poslan u roku od 1-3 dana od narudžbe.

Mogu li koristiti prozore sa strane?

Da, svaki prozor se može otvoriti i imaju mrežu koja štiti od komaraca

Što uključuje standardni set?

Svi naši plastenici se isporučuju kao kompletna jedinica spremna za montažu na tlo. Naši standardni kompleti uključuju cijevi od pocinčanog čelika za dodatnu čvrstoću.

Kako grijati?

Za grijanje se može koristiti bilo koji vrsta gorivo, električni ili gorionik spojen na plin.

Mogu li platiti gotovinom prilikom isporuke?

Da, u Hrvatskoj

Mogu li naručiti telefonom?

Da, zovite na broj 098-514450

U koje zemlje šaljete?

Svakodnevno šaljemo u Sloveniju